ETAŽA nepremičnine, Tomaž Lenart s.p.

ČRNI VRH, GOSTILNA METKA, 443 m2

Delite

Facebook
Twitter
LinkedIn

ČRNI VRH, GOSTILNA METKA, 443 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 1927, adaptiran l. 1978, 813 m2 zemljišča, P/P+1+M, v centru naselja z letnim vrtom in prenočiči ter dolgoletno tradicijo, prodamo. Cena: 279.000,00 EUREnerg. razred: E (105 – 150 kWh/m2a)

Dodaten opis

Prijetna gostilna z prenočišči v nadstropju in stanovanjem v mansardi se nahaja v centru naselja Črni vrh nad Idrijo. Odlikuje jo dolgoletna tradicija in prepoznavnost. Na zdajšnji lokaciji obratuje od leta 1927. Črnovrška planota pa nudi nešteto možnosti za preživljanje prostega časa.

Stavba ima manjšo klet, pritličje, nadstropje in mansardo.
V pritličju (248 m2) je gostinski lokal ki obsega predprostor, točilnico s šankom, ženske in moške sanitarije, ter dve prostorni jedilnici (skupaj 80 sedežev). Tehnični prostori so velika kuhinja, hladilnica, skladišče in kurilnica.
V medetaži je pokrita veranda v kateri je jedilnica za goste penzjona v nadstropju (105 m2) kjer so štiri dvoposteljne sobe s kopalnico ter dve med seboj povezani sobi z eno kopalnico kopalnico in skupaj štirimi ležišči. Poleg tega so v nadstropju še prostori za zaposlene (garderoba, dvakrat sanitarije, prostor za čistila in pisarna). V mansardi (90) m2 je stanovanje brez kuhinje (skupaj pet sob in kopalnica), ki je porebno prenove.

Ogrevanje je na kurilno olje ali pelete (dva kotla). Sanitarna voda se ogreva na toplotno črpalko zrak-zrak. Objekt ima greznico.

Pred gostilno je letni vrt. Ob stavbi je tudi manjše parkirišče.

Gostilna je vzdrževana in obratuje. 
Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Leta 2009 je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje za nadzidavo penzjonskega dela, vendar projekt ni bil izveden.

Oddaj povpraševanje

Ponudba